Badkamers

Badkamers

Ruud van leeuwen verzorgt alles op het gebied van badkamers. Van sanitair tot volledige renovatie, wij organiseren en realiseren uw visie. Of laat ons u helpen met het plannen en creëren van een duidelijk plan voor uw nieuwe badkamer. Op zoek naar een installatiebedrijf in de Regio Venray, Venlo, Horst aan de maas? Schakel Ruud van Leeuwen in.

Renovatie

U bent uitgekeken op uw badkamer, of toe aan nieuw sanitair of een nieuwe indeling? Schakel installatiebedrijf Ruud van Leeuwen in de Regio Venray, Venlo, Horst aan de maas in om uw droom werkelijkheid te maken. Wij installeren nieuw sanitair en renoveren volledige badkamers.
Laat ons weten wat uw visie of uw droom is en wij gaan samen met u de beste oplossingen bekijken.
Badkamers

Uw badkamer volledig naar wens

Uw badkamer is een plek binnen uw huis waar u zich prettig en comfortabel wil voelen. Naarmate badkamers ouder worden kunnen deze gedateerd aan gaan voelen en het comfort zal niet meer zo zijn zoals het geweest is. Ruud van Leeuwen kan dit project samen met u aan gaan pakken. U weet als geen ander wat u mist aan uw huidige badkamer of juist wat u graag zou willen behouden. Denk bijvoorbeeld aan nieuw tegelwerk voor een frisse nieuwe look of nieuw sanitair om het comfort in uw badkamer weer op peil te krijgen. Bij ons is alles mogelijk. Laat ons weten waar u naar op zoek bent, wij geven u advies en voeren het werk van plannen op papier tot realisatie van uw nieuwe badkamer uit.

Leidingwerk

Goed leidingwerk is erg belangrijk in badkamers. Na verloop van tijd kan uw leidingwerk vervuild raken, dit gaat in veel gevallen gepaard met nare luchtjes in uw badkamer. installatiebedrijf Ruud van Leeuwen heeft de kennis en middelen in huis om uw leidingwerk te komen vernieuwen. Deel bijvoorbeeld uw sanitaire voorzieningen anders in om een nieuwe sfeer te creëren of beter gebruik te maken van de beschikbare ruimte. Hier komt dan uiteraard ook nieuw leidingwerk bij kijken, zodat uw badkamer weer een frisse aanblik heeft en nieuw aanvoelt.

Meer weten over wat wij met uw badkamer kunnen doen?
Neem eens contact met ons op, wij voorzien u graag van informatie en ideeën over badkamers.
Ruud van Leeuwen voor al uw klussen- en installatiewerk in de Regio Venray, Venlo, Horst aan de maas.

Delen via:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0