Grondwerken door Ruud van Leeuwen

Grondwerken


Ruud van Leeuwen heeft in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas voor ieder project met betrekking tot grondwerken de machines en de vakmensen tot zijn beschikking. Wij verzorgen graafwerkzaamheden in kleine ruimtes zoals bijvoorbeeld een kleine tuin of het uitgraven van fundering. Ruud van Leeuwen heeft de nodige ervaring als het gaat om grondwerken in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas.

Wat uw vraag voor grondwerken ook is, wij bieden een passende oplossing. We kunnen ook alle materialen leveren en afvoeren, denk aan zand, bemeste tuinaarde, grind en schone grond.

Grondwerken in tuinen


Is uw tuin aan vernieuwing toe? Schakel de mensen van Ruud van Leeuwen in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas in om uw tuin onder handen te nemen. Wij beschikken over de materialen, kennis en vakmensen om uw tuin een nieuwe look te geven. Ook voor leidingwerk, aanleggen van elektra en beregeningsinstallaties. Laat ons bijvoorbeeld mooi hoogteverschil aanbrengen in uw tuin om deze visueel aantrekkelijker te maken.

Niet zeker over wat u met uw tuin aan moet? Neem eens contact met ons op. Wij komen graag de situatie eens bekijken in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas. Door onze ervaring met tuinwerk kunnen wij snel een inventarisatie maken van het benodigde werk en materiaal. Ook hebben wij een scherpe visie op de inrichting van uw tuin, maak samen met ons een plan van aanpak om uw tuin om te toveren tot een plek waar u nog jaren plezier van zult hebben.
Grondwerken

Voorbereiding bestrating


Ruud van Leeuwen kan voor u de voorbereiding voor bestrating realiseren. Wij komen de plek waar u nieuwe bestrating of tegelwerk wenst afgraven en voorbereiden zodat degene die tegels komt leggen geen voorbereidend werk meer hoeft te doen. Door onze ervaring en het materieel wat wij tot onze beschikking hebben maken wij licht werk van de voorbereiding. Laat uw bestrating of betegeling voor buiten efficiënt en professioneel voorbereiden door de vakmensen van Ruud van Leeuwen.

Benieuwd naar wat de mogelijkheden in uw situatie zijn?
Neem eens contact met ons op.
Installatiebedrijf Ruud van Leeuwen, voor al uw klussen- en installatiewerk in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas.

Delen via:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0