Installatie, door installatiebedrijf Ruud van Leeuwen

Installatie

Installatiebedrijf Ruud van Leeuwen staat klaar om al uw installatie werk voor u te regelen in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas. Ruud van Leeuwen kan u volledig ontzorgen. Ons installatiebedrijf beschikt over de capaciteit, middelen, kennis en connecties om installatiewerk in de breedste zin van het woord volledig voor u uit te voeren en te organiseren. Van CV-ketel tot zonnepanelen. U heeft een vraag naar installatiewerk, wij geven hier graag gehoor aan en realiseren deze projecten van A tot Z.

Hier onder volgt een greep uit de installatiewerkzaamheden die wij onder andere kunnen realiseren.

Installatie sanitair

U bent toe aan nieuw sanitair? Laat installatiebedrijf Ruud van Leeuwen in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas samen met u naar de beste oplossing in uw situatie zoeken. Wanneer u ons inschakelt bent u verzekerd van een professionele en vakkundige aanpak voor het vernieuwen van uw sanitair. Ons installatiebedrijf is in staat om alles in eigen beheer te realiseren. Van installatie tot het nieuwe leidingwerk, ook verplaatsen van sanitair voor een betere indeling is bij ons geen probleem.
U geeft ons uw visie en ideeën en wij gaan er mee aan de slag.

CV Installatie

Ook voor het installeren van CV-installaties kunt u bij Ruud van Leeuwen terecht. Door jarenlang ervaring zijn wij in staat om de volledige installatie van een nieuwe CV ketel te organiseren en realiseren. Wij adviseren uw CV ketel te vernieuwen wanneer uw huidige CV installatie ouder is dan 12 tot 15 jaar. De reden hier voor is heel simpel, oude CV ketels zijn energie slurpers. Het kan dus zijn dat u te veel betaald voor uw energie. Bent u niet zeker van de kwaliteit van uw huidige ketel? Neem eens contact met ons op, wij komen een inventarisatie van de situatie maken en geven u passend advies.
Installatie

Duurzame oplossingen: Zonnepanelen, zonneboilers etc.

Op zoek naar duurzame energie oplossingen? Wij adviseren u over de oplossingen en mogelijkheden in uw situatie. installatiebedrijf Ruud van Leeuwen heeft veel ervaring als het gaat om het installeren van duurzame energie oplossingen. Denkt u aan zonnepanelen? Laat ons een inventarisatie van de situatie maken en passend advies geven. De installatie van zonnepanelen is werk dat secuur en vakkundig uitgevoerd moet worden. We hebben te maken met gelijkstroom en een hoog voltage, deze soort van stroom kan levensgevaarlijk zijn. Ga dus niet zelf aan de slag maar schakel de professionals van Ruud van Leeuwen in. Wij installeren volledige duurzame systemen, integreren deze in uw huidige energievoorziening en kunnen u voorzien van een monitoring systeem zodat u kunt zien wat de opbrengsten zijn.

Heeft u vragen over installatiewerk?
Of staat uw installatie vraag hier niet bij?

Neem eens contact met ons op, er is meer mogelijk dan u denkt.
Installatiebedrijf Ruud van Leeuwen, voor al uw klussen- en installatiewerk in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas.

Delen via:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0