Staalconstructie en laswerk door Ruud van Leeuwen

Staalconstructie

Installatiebedrijf Ruud van Leeuwen beschikt over de capaciteit om staalconstructie op maat te leveren in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een stalen sier hekwerk of andere elementen in en om uw huis die u graag uit staal vervaardigd zou willen hebben.

Ruud van Leeuwen verzorgd veel staalconstructiewerk voor particulieren. U zoekt een stalen profiel, koker, staalplaat, buis of hoekprofiel? Wij kunnen het voor u leveren en wanneer er vraag naar is, een project uit staal construeren. U wenst bijvoorbeeld een stalen buitentrap voor uw dakterras of heeft een leuk ontwerp in uw hoofd voor een stalen toegangspoort. Neem contact met ons op en vraag naar wat er mogelijk is, wij kunnen meer realiseren dan u denkt.
Staalconstructie

Hier onder volgt een opsomming van voorbeelden met betrekking tot staalconstructiewerk dat wij kunnen leveren in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas.

  • Staalconstructiewerk voor uw balkon
  • Stalen hekwerken
  • Trappen
  • Schoorsteenkappen
  • Maatwerk voor binnenshuis

Staalconstructie voor in uw tuin

Wij bieden veel mogelijkheden voor staalconstructies in uw tuin. Staalconstructie is een duurzame en onderhoudsvriendelijke manier om uw tuin in te richten. RVS is een zeer geschikt materiaal om in uw tuin te gebruiken, het roest niet en houdt ondanks blootstelling aan de elementen een mooie glans. RVS is ook zeer geschikt als materiaal voor woninginrichting, het geeft een mooie industriële uitstraling.

Bij staalconstructie voor in uw tuin kunt u denken aan:

Vijverranden:
Een RVS vijverrand geeft een strakke en exclusieve uitstraling aan uw vijver.

Tuintafel:
Een mooie combinatie uit staal en natuursteen geeft een luxe uitstraling aan uw tuintafel.

Pergola:
Een constructie waar planten tegenaan kunnen groeien, ook te gebruiken als afscheiding van de tuin.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen doen. Heeft u een leuk idee? Laat het ons weten en we gaan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Voor vragen kunt u altijd even contact met ons opnemen.
Installatiebedrijf Ruud van Leeuwen, voor al uw klussen- en installatiewerk in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas.

Delen via:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0