Verbouwen en aanbouwen

Verbouwen of aanbouwen in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas?


Aanbouw en verbouw projecten zijn klussen waar Ruud van Leeuwen in uitblinkt. Bij een verbouwingsproject komen erg veel elementen kijken. Alle aspecten die aanbouw en verbouw met zich mee brengt neemt Ruud van Leeuwen onder zijn hoede.

Ontzorgen

De hoeveelheid kennis, ervaring, middelen en connecties waarover wij beschikken maken ons de perfecte partij om in te schakelen voor het aanbouwen en verbouwen van uw woning. Onze missie is om u bij dit soort grootschalige projecten volledig te ontzorgen. Wij gaan samen met u aan tafel zitten om duidelijk te krijgen wat precies uw visie is. Wij vertalen dit naar een strak gepland project waarbij wij alle organisatie en realisatie van u overnemen. Ons uitgebreide netwerk stelt ons in staat om een project van A tot Z in eigen beheer uit te voeren. U hoeft zich als opdrachtgever dus nergens meer zorgen over te maken.
Verbouwen

Wij zorgen er voor dat alle aspecten bij verbouwen door de juiste vakmensen uitgevoerd worden. Van de bouw zelf tot de details als leidingwerk en elektra. U geeft ons een project en wij zullen zorgen voor een goede afhandeling van alle zaken die daarbij komen kijken.

Een goede planning met de juiste vakmensen


Bij Ruud van Leeuwen kennen we jammer genoeg tal van voorbeelden waarbij verbouwen uitgelopen is op een grootschalig drama. Vaak hebben wij de vraag gekregen of we een reeds begonnen klus af willen maken omdat de boel spaak is gelopen. Daarom weten wij als geen ander dat een goede planning en de juiste vakmensen van cruciaal belang zijn bij aanbouwen en verbouwen. Heeft u de ambitie zelf te gaan verbouwen? Wees verstandig en schakel de hulp van professionals in. Wij kunnen u ondersteunen met gedegen advies en vakwerk. Of wij kunnen u volledig ontzorgen en het hele project overnemen en tot een goed einde brengen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden?
Of heeft u andere vragen met betrekking tot aanbouwen en verbouwen?

Neem eens contact met ons op.
Installatiebedrijf Ruud van Leeuwen, voor al uw klussen- en installatiewerk in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas.

Delen via:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0