Over installatiebedrijf Ruud van Leeuwen

Ruud van Leeuwen staat voor u klaar in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas

Installatiebedrijf Ruud van Leeuwen is een allround installatiebedrijf voor klussen- en installatiewerk in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas. Wij pakken alle klussen aan die u liever uitbesteed of waar de hulp van professionals bij nodig is. Met een groot netwerk van professionals en vakmensen is installatiebedrijf Ruud van Leeuwen er voor u om van elke klus een project met oog voor detail en kwaliteit te maken.

Van idee tot realisatie, wij ontzorgen u volledig.

Ons motto is “de klant volledig ontzorgen”. Dit betekend dat ongeacht van de aard van de klus Ruud van Leeuwen alles uit handen kan nemen. Bij een verbouwing komt bijvoorbeeld ook grondwerk, leidingwerk, dakbedekking en elektra kijken. Ruud van Leeuwen beschikt over de capaciteit en middelen om alle aspecten van welke klus dan ook vakkundig te realiseren. Van tekening tot voorbereiden, plannen, organiseren en realiseren. U laat ons weten wat de klus is, wij gaan er mee aan de slag en regelen alles voor u.
Ruud van Leeuwen

Een groot netwerk van vakmensen en professionals

U kunt ons bedrijf dus zien als een team van zelfstandige professionals die samen uw klus van A tot Z en vakkundig aan gaan pakken. Wij zijn in staat om voor elke klus het geschikte team van vakmensen samen te stellen zodat u alles door één partij kunt laten regelen. Ook stellen wij al onze middelen beschikbaar voor de doe-het-zelf klusser, in de vorm van machine en gereedschapsverhuur. U kunt dus mee profiteren van ons grote netwerk van vakmensen.

Wij zijn voornamelijk actief in de regio Venray, Venlo en Horst aan de Maas.

U heeft een klus, project, verbouwing of bent op zoek naar machines en gereedschap om te huren?

Neem eens contact met ons op.
Wij voorzien u van vakkundig advies en staan voor u klaar om volledig te ontzorgen.

Delen via:Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0